Sivut

Tietoja minusta

Oma kuva
Heippa sinä siellä! Tässä blogissa kirjoittelen hassuja ja harmittomia tarinoita, joiden äärellä on mukava päivän päätteeksi rentoutua. Minusta elämässä ei voi koskaan ole liikaa tarinoita, jotka saavat hyvälle mielelle.

Hae tästä blogista

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Sipulit kantarellilla


Minulla sattui olemaan pakastimen syövereissä pieni pakastepussillinen kantarelleja ja halusin valmistaa niistä jotain helppoa ja hyvää. Kantarellisipulit ovat hauska vaihtoehto perinteiselle kantarellikastikkeelle, vaikka melkein samoista ainesosista koostuvatkin. Käytin tähän neljä pientä sipulia ja pienen pakastepussin kantarelleja.

Kantarellisipulit



tarvitset:

kantarelleja
sipuleita
suolaa
öljyä
timjamia
oreganoa
parmensan juustoraastetta/haseelpähkinärouhetta
valkopippuria


1. Halkaise sipulit. Poista sipulien sisusta varovaisesti niin, että sipuliin jää enää kaksi kuorikerrosta. Irrota kuorikerrokset toisistaan. Näihin "kuppeihin" lisätään myöhemmin täyte.

2. Kun olet halkaissut kaikki sipulit ja irrottanut niistä "kupit", laita uuni noin 200 asteeseen. Ripottele kuppien pohjalle hieman suolaa, timjamia ja oreganoa. Paista sipuleita uunissa, kunnes ne pehmevät.

3. Hienonna loput sipulin sisukset ja paista pannulal runsaassa öljyssä. Lisää kantarellit. Mausta muutamalla teelusikallisella oreganoa, valkopippuria ja lisää lopuksi suola oman maun mukaan.

4. Täytä kupposet kantarelliseoksella. Ripottele päälle parmesania tai  hasselpähkinärouhetta. Laita vielä 5–10 minuutiksi uuniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti