Tarvitset:
täyte
2 pientä lanttua
2 punasipulia
1 rkl tuoretta minttua
1 rkl tuoretta basilikaa
pohja
3 dl jauhoja
suolaa
oreganoa
paprikamaustetta
juustokuminaa
100 g margariinia
1 dl vettä
1. Raasta lantut ja höyrystä/keitä kypsiksi. Lisää yrtit, hieman vettä ja soseuta. Voit lisätä joukkoon 2 tl suolaa, mikäli pidät hieman suolaisemmasta mausta.
2. Sitten on taikinan vuoro. Sekoita 2 dl hirssijauhoja ja 1 dl quinoajauhoja, 1 tl suolaa, 2 tl juustokuminaa, 1 rkl oreganoa, 2 tl paprikamaustetta. Lisää 100 g lämmintä margariinia ja hieman alle desi vettä.
3. Öljyä piirakkavuoka ja painele taikina siihen. Laita lanttusose taikinan päälle. Paista pannulla sipulit ja 2 tl soijakastiketta. Sipulit saavat olla hieman pehmeitä, mutta vielä kirpakan makuisia. Asettele (tai kaada) sipulit piirakan päälle ja paista uunissa 200 asteessa n. 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti