Sivut

Tietoja minusta

Oma kuva
Heippa sinä siellä! Tässä blogissa kirjoittelen hassuja ja harmittomia tarinoita, joiden äärellä on mukava päivän päätteeksi rentoutua. Minusta elämässä ei voi koskaan ole liikaa tarinoita, jotka saavat hyvälle mielelle.

Hae tästä blogista

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Vegaaninen lanttupiiras



Tarvitset:

täyte
2 pientä lanttua
2 punasipulia
1 rkl tuoretta minttua
1 rkl tuoretta basilikaa

pohja
3 dl jauhoja
suolaa
oreganoa
paprikamaustetta
juustokuminaa
100 g margariinia
1 dl vettä

1. Raasta lantut ja höyrystä/keitä kypsiksi. Lisää yrtit, hieman vettä ja soseuta. Voit lisätä joukkoon 2 tl suolaa, mikäli pidät hieman suolaisemmasta mausta.

2. Sitten on taikinan vuoro. Sekoita 2 dl hirssijauhoja ja 1 dl quinoajauhoja, 1 tl suolaa, 2 tl juustokuminaa, 1 rkl oreganoa, 2 tl paprikamaustetta. Lisää 100 g lämmintä margariinia ja hieman alle desi vettä. 

3. Öljyä piirakkavuoka ja painele taikina siihen. Laita lanttusose taikinan päälle. Paista pannulla sipulit ja 2 tl soijakastiketta. Sipulit saavat olla hieman pehmeitä, mutta vielä kirpakan makuisia. Asettele (tai kaada) sipulit piirakan päälle ja paista uunissa 200 asteessa n. 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti